Het verhaal van uw leven: een boek waard #samwd

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze organiseert op donderdag 12 juni en donderdag 19 juni 2014 gratis kennismakingslessen voor hun schrijfopleiding. De lessen gaan telkens van start om 19.30 u. in de bibliotheek van Deinze.

“Ik zou er een boek kunnen over schrijven,” zuchten mensen soms. Waarom dan niet aan zo’n boek beginnen? De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze biedt hiervoor een schrijfopleiding aan. Deze schrijfcursus is een ware ontdekkingstocht naar de mogelijkheden om de herinneringen die u koestert aan het papier toe te vertrouwen. Want dat uw leven boeiend is, staat als een paal boven water. En er al even boeiend over schrijven kan ook echt.

Maak kennis met de schrijfopleiding van de Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans en schrijf in voor een gratis kennismakingsles in de bibliotheek van Deinze op donderdag 12 juni 2014, of op donderdag 19 juni 2014, telkens om 19.30 u.

Een verrijkende aanvulling op die kennismakingsles is de ontmoeting in de bibliotheek op dinsdag 24 juni om 20 u. met auteur Paul Jacobs die onlangs zijn memoires uitgaf onder de titel Ik moest hier toevallig zijn.

Inschrijven kan via mail naar [email protected] of telefonisch 09 381 96 40 (secretariaat SAMWD). Het aantal plaatsen is beperkt, dus er snel bij zijn is de boodschap.

Info: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans
Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze, 09 381 69 40
[email protected] – www.muziekacademiedeinze.be – www.facebook.com/samwd.deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...