Sabine Vermeulen (N-VA) verkozen voor het Vlaams Parlement

Sabine VermeulenMet 12.829 stemmen achter haar naam, mag Sabine Vermeulen van de N-VA zich opmaken voor vijf jaar Vlaams parlement. De 43-jarige Vermeulen die in Petegem woont, was OCMW-raadslid in Deinze van 2008 tot 2012. In 2010 startte zij een carrière als provinciaal bewegingsverantwoordelijke binnen de N-VA en hielp ze met de opstart van 32 N-VA-afdelingen in Oost-Vlaanderen. In 2012 werd ze verkozen als gemeenteraadslid in Deinze en legde ze ook als opvolger de eed af in de Senaat. Met haar verkiezing tot Vlaams Parlementslid heeft Deinze nu voor het eerst een Vlaamse volksvertegenwoordiger.

Sabine Vermeulen bedankt haar kiezers als volgt: “12829 mensen die mij hun vertrouwen gegeven. Ik ben ontroerd, maar ik ben gelukkig. We doen verder! Deinze is verder vertegenwoordigd in Brussel. Uit de grond van mijn hart wil ik jullie allemaal bedanken. Iedereen die in mij heeft geloofd. Iedereen die mij heeft geholpen en met wie ik samen campagne heb gevoerd. Iedereen die er gewoon voor mij was. Aan jullie en jullie stem blijf ik schatplichtig.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...