Duivels Deinze bij Perfecta

Naar aanleiding van de actie Duivels Deinze springt Perfecta ook op de kar. Vanaf maandag 25 mei tot eind juni verloten ze iedere dag een echte select Rode Duivels voetbal. Vanaf iedere aankoop van 10,00 EUR krijgt men een deelnamelot. Iedere dag wordt er een gelukkige winnaar getrokken.

Perfecta Duivels Deinze

Men kan bij Perfecta terecht voor al het materiaal voor het maken van uw eigen Belgische vlag om de Rode Duivels tijdens de wedstrijden aan te moedigen. Ook kan u bij Perfecta terecht voor Belgisch lint in verschillende formaten en voor de bedrukking van kledij. Rode Duivels, go for it! Onze etalage is er ondertussen klaar voor, nu nog de Rode Duivels.

Perfecta kan men vinden op de Markt te Deinze. www.perfectadeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...