Er is leven na de pomp Tony Shell

Op zondagvoormiddag 25 mei werd het benzinestation aan de Kouter voor het laatst bemand door Tony Tytgat of beter Tony Shell. Zowel familie als vrienden schoven aan voor een laatste tankbeurt. Met een brede glimlach maar duidelijk geëmotioneerd diende Tony zijn laatste klanten. Zij overlaadden geschenken als blijk van dank voor de service van de voorbije jaren. Iets na halftwee werd de laatste klant bediend. Toch ziet Tony de toekomst rooskleurig in. Er zijn reeds plannen maar die houdt hij nog even voor zich of hoe hij het heel kort samenvatte: “Er is leven na de pomp!”.
Tony Shell - Ive Steyaert
(op foto: Tony omringd door vrienden en familie)
Info en foto’s: Ive Steyaert

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...