Vernielde verkiezingsborden #vlaamsbelang

vernielde verkiezingsborden

In Deinze en omgeving werden de laatste dagen heel wat verkiezingsborden van het Vlaams Belang vernield. Zo ook in Zeveren, waar de verkiezingsborden van Peggy Patyn (9de kandidaat Kamer) al voor de vijfde keer vakkundig vernield werden door onbekenden. “Dat men niet altijd akkoord is met de standpunten van het Vlaams Belang, kan ik begrijpen. Maar dit soort vandalisme getuigt van weinig respect en heeft niets te maken met het voeren van politiek”, getuigt ze.

Opvallend is dat andere verkiezingsborden op dezelfde plaats ongemoeid gelaten werden, wat duidelijk maakt dat wel degelijk de verkiezingsborden van het Vlaams Belang geviseerd worden. Op de foto zien we hoe Peggy Patyn samen met andere bestuursleden van Vlaams Belang Deinze, Joeri Spriet en Diego Deprez, de schade gaat op meten.

Info: Ive Steyaert

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...