Ann Vancoillie uit Deinze nieuwe voorzitter #UNIZO Internationaal

Ann Vancoillie volgt Karl Verlinden op als voorzitter van UNIZO Internationaal. Deze laatste is nu voorzitter van UNIZO. Ann Vancoillie komt uit Bachte-Maria-Leerne en is zaakvoerster van Creaplan en Aluvision. De in Nazareth en Deinze gevestigde bedrijven zijn marktleider in de wereldvan standenbouw, showrooms en displays. Creaplan bedient hoofdzakelijk Belgische klanten, maar voert de projecten uit overal ter wereld. Aluvisionheeft hoofdzakelijk internationale klanten. Vorig jaar won Ann Vancoillie de WOMED Award 2012 van UNIZO en markant vzw, de prijs voor de vrouwelijke onderneemster van het jaar.

Als nieuwe voorzitter van UNIZO Internationaal wil Ann Vancoillie vooral de nadruk leggen op de verdere uitbouw van het sterke partnerschap met Flanders Investment and Trade en de vereenvoudigingvan verscheidene exportformaliteiten voor exporteurs. Dirk Van der Stede wordt ondervoorzitter. Hij is managing director bij VLAKWA, het Vlaams Kenniscentrum Water. Hij volgt Dirk Dupont op.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...