Braderie Brazil in Deinze

Naar jaarlijkse gewoonte gaat eind juni terug de braderie door in de winkelstraten van Deinze, dit jaar is het thema Brazilië en worden we ondergedompeld in Braziliaanse sfeer tijdens het winkelen, Braderie Brazil.

Braderie Brazil

De braderie is reeds gestart en loopt nog tot zondag 21 juni. De deelnemende handelszaken zetten hun beste beentje voor om er een gezellige 4-daagse van te maken. Op zaterdag 21 juni zullen alle winkels doorlopend open zijn van 9u30 tot 18u.

De missie is om een gezellige shoppingsfeer te creëren van handelszaken van buiten het centrum, samen met de handelszaken in de centrumstraten. Daarom wordt gekeken om voor handelaars van buiten het centrum Popup-shops te integreren in leegstaande panden in het centrum. Er worden verschillende tentjes en kraampjes geplaatst om de braderie een gezellige en warme uitstraling te geven.

Verder is er ook allerlei animatie voorzien met tal van springkastelen, een grimestand, een ballonnenartiest, circusactiviteiten, enz. Het Sint-Poppoplein verandert op vrijdag 20 en zaterdag 21 juni in een levend voetbalspel. Er wordt een Human Kicker-tornooi georganiseerd waarbij jong en oud zich volledig kunnen uitleven! Er zijn drankstandjes en op zaterdag zelfs een DJ voorzien om het geheel op te luisteren.

Maar er is meer! Zo werd er een spaaractie op touw gezet, waarbij men voetballen en strandlakens kan winnen. De hoofdprijs van deze wedstrijd is een 47 inch grote TV.
Als toetje is er ook een gesigneerd voetbalshirt van Jens Naessens van Zulte-Waregem te winnen.
Bovendien wordt er een fotowedstrijd op Facebook aan de braderie gekoppeld, waarbij cadeaucheques gewonnen kunnen worden.

Alle info en up to date info kan je terug vinden op hun facebook pagina – https://www.facebook.com/WinkeleninDeinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...