Duivels Deinze #rodeduivels

Naar aanleiding van het WK voetbal wordt Deinze een duivelse stad. De WK-matchen van de Rode Duivels op 17, 22 en 26 juni worden in samenwerking met Free-Time vzw live uitgezonden op groot scherm in de Brielpoort, er zal ook heel wat Braziliaans getinte randanimatie zijn. Op 17 en 22 juni is er na afloop van de matchen een afterparty met DJ Peirzy op de Markt van Deinze, op 26 juni is er vanaf 19 u. een preparty op de Markt met DJ J-castle en na afloop van de match een afterparty in de Brielpoort. De toegang tot alle evenementen is gratis.

Duivels Deinze

Op 17, 22 en 26 juni 2014 spelen de Rode Duivels hun poulematchen op het WK in Brazilië. Stad Deinze organiseert samen met Free-Time vzw een WK-evenement in de Brielpoort en op de Markt rond de matchen van het Belgisch elftal. De matchen worden uitgezonden op groot scherm (in de Brielpoort) tijdens een gezellig, sfeervol en gratis evenement. Op zondag 22 juni is er een heuse familiedag voorzien.

Markt wordt sfeerplein

Na afloop van de match België – Algerije op dinsdag 17 juni en de match België – Rusland op zondag 22 juni zal DJ Peirzy de Markt in Braziliaanse sferen brengen. De Markt wordt tweemaal omgetoverd tot een sfeerplein waar gezellig nagekaart en gefeest kan worden.

Zondag 22 juni wordt een volledige familiedag; vanaf 11 u. strijden verenigingen, bedrijven en vrienden- of familiegroepen tegen elkaar tijdens een ‘levend kickertoernooi’ aan de Brielpoort. Er valt heel wat te winnen: een gratis vat, gebruik van een springkasteel en levende kicker op een eigen evenement en enkele ‘Duivelse’ prijzen waaronder een gehandtekende oefenvoetbal, geschonken door hoofdsponsor GLS. Net voor de aftrap van de match van de Rode Duivels om 18 u. wordt deze grote finale gespeeld. Via een ruilbeurs wordt ook aan de Panini-stickerverzamelaars gedacht.

De laatste poulewedstrijd wordt op donderdag 26 juni om 22 u. gespeeld. Naar aanloop van deze apotheose zal DJ J-Castle de Deinse Markt een derde keer omtoveren tot sfeerplein, waar supporters kunnen toeleven naar de wedstrijd tegen Zuid-Korea. Deze wedstrijd wordt opnieuw op groot scherm uitgezonden in de Brielpoort, waar nadien tot de late uurtjes de verhoopte kwalificatie van onze Duivels voor de achtste finale gevierd kan worden.

Samen bouwen we één groot voetbalfeest in Deinze!

Data:

Dinsdag 17 juni 2014: België – Algerije
| Sfeerplein Markt vanaf 20 u. met DJ Peirzy
| Match op groot scherm in de Brielpoort om 18 u.

Zondag 22 juni 2014: België – Rusland
| FAMILIEDAG vanaf 11 u.
| Match op groot scherm in de Brielpoort om 18 u.
| Sfeerplein Markt vanaf 20 u. met DJ Peirzy

Donderdag 26 juni 2014: Zuid-Korea – België
|Sfeerplein Markt vanaf 19 u. met DJ J-castle
| Match op groot scherm in de Brielpoort om 22 u.
| Afterparty in Brielpoort vanaf 23.45 u.

Info
Dienst cultuur en evenementen, Gentpoortstraat 1, 9800 Deinze, 09 381 95 10
[email protected] – www.facebook.com/DuivelsDeinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...