Speelplein Doekeewa duikt de zomer in met een opendeurdag

Op vrijdagnamiddag 27 juni 2014 organiseert speelplein Doekeewa voor de vierde maal een opendeurdag in samenwerking met de jeugddienst van stad Deinze. Op deze speciale dag kunnen alle kinderen, jongeren en ouders kennis maken met de werking van het speelplein. Ook dit jaar worden de lokalen van Brielpunt en het Kaandelpark helemaal omgetoverd. Deze vierde editie zal helemaal in het teken van de onderwaterwereld staan.

Opendeurdag Doekeewa 2014

Speelplein Doekeewa zet de zomer weer goed in. Op vrijdag 27 juni 2014 opent de speelpleinwerking opnieuw de deuren tussen 13 u. en 18 u. De lokalen en buitenterreinen van speelplein Doekeewa zullen voor één dag omgetoverd worden in een grote en avontuurlijke onderwaterwereld. Op deze speciale dag worden verschillende activiteiten aangeboden waaraan kinderen vrij kunnen deelnemen.

Een waaier aan spetterende activiteiten

Tijdens de opendeurdag is alles mogelijk! Lijkt het je wat om te springen en te dansen in de buik van een grote walvis? Of vis je liever eendjes in onze eigen eendjesvijver? Durf je je te wagen aan een heus hindernissenparcours vol spetterende verrassingen? Of laat je je liever gaan tijdens onze fantastische waterspelletjes? Op onze opendeurdag kan het allemaal! Bij ons kan je naar eigen keuze vrij in en uit de verschillende aangeboden activiteit stappen.

Ook aan de avontuurlijke ouders werd er gedacht: zij kunnen zich net als hun kinderen aan één van de knotsgekke activiteiten wagen of gezellig genieten van een drankje en een hapje op het terras van onze bar. Daarnaast kunnen ze ook de volledige namiddag terecht op de jeugddienst met alle mogelijke vragen over Speelplein Doekeewa en is er de mogelijkheid om in te schrijven voor de komende zomervakantie.

Info: Jeugddienst Deinze, Mouterijdreef 22, 9800 Deinze
Tel: 09 381 68 50/51, [email protected]www.deinze.be/jeugd

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...