Milan Dzadik brengt de Golden River Cruise happening in beeld

Van Milan Dzadik kregen we de vraag of we zijn foto’s wilden publiceren van de Golden River Cruise happening te Deinze van vorige week zondag. Na het zien van zijn foto’s twijfelden we geen moment. Milan maakt prachtige foto’s en niet alleen van auto’s, bekijk gerust zijn prachtige website met prachtige foto’s. www.automotivephoto.eu

Milan Dzadik is een auto fotograaf uit Slovakije die enkele weken in onze regio is, hij profiteerde er dan ook van om dit evenement te fotograferen. Hij heeft reeds meerdere auto meetings gefotografeerd deze kan je bekijken op zijn facebook pagina. facebook.com/automotive.photo Geniet alvast mee van deze pareltjes.

Bekijk hier zijn foto’s van de Golden River Cruise happening in Deinze – Klik hier – of klik hier

Hier een link naar zijn persoonlijke facebookpagina facebook.com/photographyMilanDzadik

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...