Laatste uren voor de Dossche toren? #video

Iedereen in de regio heeft het ondertussen opgemerkt, de afbraakwerken aan de dossche toren moeten vooruit gaan. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, weekend of niet, de bal blijft kloppen tegen de toren. De werkmannen van Aclagro bevestigden ondertussen dat het werk dit weekend moet afgewerkt zijn. De gehuurde kraan, een Liebherr HS 895 moet namelijk maandag weg. Momenteel staan op diverse locaties met zicht op de restanten van de toren, continue mensen te bekijken.

In de late namiddag rond 17h00 zetten we dan ook opnieuw onze camera zo’n 20 min. in aanslag om de eventuele val vast te leggen.

Het leverde onderstaand filmpje op, echter, geen vallende toren. Dat gebeurde ondertussen wel een paar uur later rond 20h00, foto’s hiervan zijn reeds opgedoken op de gekende facebook groep rond de afbraak.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...