Buscemi feat. Squadra Bossa op Palm Parkies Deinze

Woensdag 23/07/2014 – Buscemi is het alter ego van de Belgische Limburger Dirk Swartenbroekx. Deejay, producer of remixer, Dirk is het allemaal. Sinds 1996 mixt hij elektronische muziek met warme, dansbare zuiderse muziek. Of het nu bossanova, jazz of afrobeat is. Onlangs sprong zijn samenwerking met Rocco Granata nog in het oog, toen die levende legende muzikaal terugkeerde naar zijn pure, Italiaanse roots.

Palm Parkies logo

Zijn nieuwste project Sol Y Suave staat bol van het heerlijke stemgeluid van zwoele zangeressen. In een heerlijke cocktail vormen deze keer bossa, lounge en triphop de ingrediënten. Ideaal om body en soul aan te laven. Maar pas op voor de gloeiend hete beats!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...