Wie een beetje actief is op sociale media of de webdesign wereld kent, kent zeker Veerle Pieters uit Vinkt.
Samen met haar partner heeft ze een webdesign bedrijf Duoh in Vinkt. Op twitter is Veerle actief met meer dan 194.000 volgers, op Instagram waar ze ook meer dan 11.000 wereldwijde volgers heeft, worden regelmatig mooie beelden van onze onze regio gedeeld met haar volgers.

In bovenstaande foto van haar is meteen ook haar passie terug te vinden. Regelmatig gaat ze samen met haar partner Geert fietsen door de vlaamse velden.

Afgelopen week lazen we in De Tijd dat ze vanaf heden haar passie verder zal combineren. Namelijk als onafhankelijke bestuurder bij de gekende fietsproductent Eddy Merckx. Naast Veerle treed ook de gekende econoom Geert Noels aan als onafhankelijke bestuurder in het bedrijf.  Veerle wil het bedrijf kennis bijbrengen op de gebied van sociale media, design en internet. Dit lijkt ons een gouden combinatie.

Delen op: