sp.a Deinze helpt groendienst met onkruidoverlast

Op woensdagavond trokken enkele bestuursleden van sp.a Deinze richting stationsbuurt voor een symbolische kuisactie. Eerder deze week waren er verschillende klachten gekomen van buurtbewoners in verband met het overwoekerende onkruid in het centrum van de stad. Door enkele activiteiten de afgelopen weken, schuift het groenonderhoud op, redeneerde schepen van milieu Bruno Dhaenens. “Dan doen we het zelf maar”, dachten de sp.a-bestuursleden.

sp.a Deinze helpt groendienst met onkruidoverlast

“In het verleden gaf sp.a Deinze al vaker aan het stadsbestuur het signaal dat onze inwoners een propere stad verdienen”, zegt gemeenteraadslid Freija Dhondt. “Niet alleen de stationsomgeving, maar ook heel wat andere centrumstraten liggen er voor het ogenblik onverzorgd bij. Dit zegt veel over de uitstraling van de Deinze als stad”.

“Met deze actie willen we het personeel van de groendienst een hart onder de riem steken”, vervolgt Willy Bekaert. “Blijkbaar zijn de middelen voorzien voor het onderhoud van ons openbaar domein niet toereikend wanneer er ook elders feestelijkheden plaatsvinden in onze stad. Maar, ook tijdens Deinze Kermis en andere evenementen verdienen de Deinzenaren een schone en propere stad!”

Na het verwijderden van een stuk onkruid plaatsten de Deinse socialisten ook een klein bloemperkje met rozen. Ze rekenen er op dat ook de andere locaties in de stad snel worden aangepakt.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...