Udo op Palm Parkies Deinze

Woensdag 16/07/2014 – Udo breekt in Vlaanderen door in 2005 dankzij X-Factor op vtm. Zijn cover van ‘Isn’it time’ van The Babys wordt een dikke hit. Een nieuw Engelstalig popfenomeen lijkt geboren. Maar twee jaar later breekt hij bij de VRT alle potten in de liedjeswedstrijd ‘Zo is er maar één’. Hij slaat het publiek met verstomming met zijn versie van Will Tura’s klassieker ‘Ik mis je zo’. Een overstap naar het Nederlandstalige kan niet uitblijven. Een goed ontvangen album en een succesvolle tournee bewijzen zijn gelijk. In 2011 houdt Udo dat uitsluitend Nederlandstalige repertoire voor bekeken.

Palm Parkies logo

Vooral live wil hij met zijn band zo breed mogelijk gaan, wat hij nu dus nog altijd met veel verve doet. Udo heeft intussen wel een familienaam gekregen. Udo Mechels is de jongste jaren een uiterst succesvol liedjesschrijver geworden voor talloze artiesten in binnen-en buitenland: van het schlagergenre tot betere pop. Kortom, deze Udo is anno 2014 van vele markten thuis. Op PALM PARKIES komt hij dat graag bewijzen.

www.udo.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...