Sneukelfietstocht op zondag 3 augustus 2014: Leerzewegels en Jan Filliersroute

Radio Tequila organiseert al voor de 11e keer een sneukelfietstocht: op zondag 3 augustus wordt “de Leerzewegels en Jan Filliersroute” gereden. De vorige edities waren heel succesvol, en daarom is het best dat je op voorhand inschrijft.

Leerzewegels_2014

De sneukelfietstocht gaat over 2 verschillende afstanden: ongeveer 25 km en ongeveer 45 km. De prijzen worden democratisch gehouden: 8 euro en 10 euro. Kinderen jonger dan 1 jaar kunnen gratis mee en kinderen tussen 1 en 13 jaar betalen slechts 6 euro.

Zoals gewoonlijk kan de Leerzewegels en Jan Filliersroute rekenen op heel wat steun van plaatselijke handelaars en merknamen. Stopplaatsen zijn er in Deinze bij Chicken Masters, Ronny’s, Filliers en ook aan het toekomstig winkelcentrum De Driespoort (de vroegere terreinen van Colle). In Kruishoutem zijn we te gast bij Auto Frank.
Op elke stopplaats wordt er een hapje en een drankje voorzien. De fietser kan oa proeven van een product van Chicken Masters, een Filliersproduct, een boterham met Breydel, Augustyn, Sint-Canarus en een ijsje. Bij aankomst krijgt elke fietser een portie frieten met een stukje vlees.
Verder werken bakkerij Raes uit Kruishoutem mee, net als frituur ’t Buikske Vol uit Wortegem en  bakkerij Filip en Liliane uit Petegem. Honger en dorst zullen de fietsers dus zeker niet hebben.

Kortom: de 11e sneukelfietstocht biedt heel veel. De start- en eindplaats bevindt zich bij de studio’s van Radio Tequila: Bredestraat 107, Deinze. Inschrijven kan via www.radiotequila.be of op zondagvoormiddag in de studio’s van Tequila. Meer informatie kan je krijgen via het emailadres [email protected].

Inschrijven op voorhand is natuurlijk het best. Op de dag zelf kan ook nog ingeschreven worden, maar het maximumaantal ligt dit jaar op 1000 deelnemers.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...