De Ronde van Deinze: op zoek naar natuur in Gottem

Natuurpunt Deinze doet het weer, iedere 2 maanden probeert Natuurpunt Deinze een natuurwandeling in groot Deinze te organiseren, ze noemen het dan ook niet voor niks “De Ronde van Deinze”. Deze keer zoeken ze de prachtige natuur op van Gottem.

Gottem_landschap

2 ervaren natuurgidsen Koen Bilcke en Paul Dewilde zullen jullie begeleiden in deze wandeling die doorgaat op zondag 10 augustus, om 10u aan de kerk van Gottem. De Ronde van Deinze is gratis en staat open voor iedereen (ook voor niet-leden van Natuurpunt). Goed schoeisel is een tip!

Meer info zie – http://www.natuurpuntdeinzeplus.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...