Heb je af en toe een (tweede) wagen nodig? Autodelen in Deinze

Onze stad Deinze deelt haar wagenpark! Bekijk via deze link hoe je je kan inschrijven en werk zo mee aan een groene en efficiënte gemeentewerking: Autodelen in Deinze

autodelen.netMet een eigen autodeelproject promoot de stad Deinze duurzame mobiliteit. Daarom zullen 2 wagens uit het eigen wagenpark ter beschikking gesteld worden van de inwoners: een Ford Focus break en een Peugeot iOn. De stadswagens werden tot dusver enkel overdag gebruikt door het personeel, maar kunnen vanaf nu ook na de kantooruren en in het weekend gebruikt worden door de Deinzenaars. Op die manier kunnen de stadswagens optimaal gebruikt worden.

Beide auto’s (Ford Focus break en Peugeot iOn) kunnen ontleend worden op werkdagen tussen 17 uur en 7 uur en in het weekend van vrijdagavond 17 uur tot maandagmorgen 7 uur. Aangezien de Peugeot iOn een elektrische wagen is en het aantal laadpunten eerder beperkt is, raden we aan deze wagen enkel te gebruiken voor verplaatsingen op het grondgebied van Deinze.

Je draagt op deze manier niet enkel je steentje bij op weg naar een vernieuwde mobiliteit, je kan op deze manier ook makkelijk geld besparen!
Neem zeker ook een kijkje op de website www.autodelen.net voor meer informatie rond particulier autodelen!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...