11km van Deinze – Aftermovie #11kmvandeinze

De 11 km van Deinze 2014 zijn ondertussen alweer 11 dagen achter de rug. Maar toch kijken we nog graag even terug naar een zeer geslaagde eerste editie. En hoe kan dat beter dan met een heuse aftermovie. Als Tomorrowland zoiets heeft, moet de 11 km van Deinze dit ook hebben dachten de organisatoren. 🙂
Niemand minder dan Steven Dhaeyere werd aangesproken. Wie zag trouwens tijdens het lopen niet even een drone overvliegen welk videobeelden aan het vastleggen was. Vandaag is het resultaat gepubliceerd, een knap afgewerkt overzicht, om nog even na te genieten, en waarom al niet even te dromen van een editie 2015.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...