Azaleaverkoop ten voordele van Kom op tegen Kanker

Stad Deinze verkoopt in samenwerking met KVLV Petegem ruim 400 azaleaplantjes ten voordele van Kom op tegen Kanker. Een plantje kost € 6, het eerste verkoopmoment vindt plaats op de woensdagmarkt van 17 september 2014.

Kom op tegen kanker

Voor Stad Deinze is de gezondheid van iedereen belangrijk. Dit werd in 2013 vastgelegd in het ‘Charter Gezonde Gemeente’. Als ‘Gezonde Gemeente’ zet het stadsbestuur de schouders onder sensibiliserende acties om gezondheid en ziektepreventie te promoten, en worden organisaties ondersteund die een bijdrage leveren aan de gezondheid van de mensen.

Sinds enkele jaren voert de stad mee actie ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Jaarlijks in de maand september organiseert Kom Op Tegen Kanker een azaleaverkoop tijdens een ‘Plantjesweekend’. In samenwerking met KVLV Petegem zal Stad Deinze in september ruim 400 azaleaplantjes verkopen aan € 6 per plantje. Het eerste verkoopmoment vindt plaats op de woensdagmarkt van 17 september 2014, van 9 tot 12 u. Er zullen ook plantjes verkocht worden via de leden van KVLV Petegem en OKRA Deinze-Petegem. Afhankelijk van het resterende aanbod zullen er door KVLV Petegem nadien nog azalea’s verkocht worden tijdens het Plantjesweekend op 20 en 21 september op verschillende locaties in Petegem.

Kanker kan iedereen treffen. Elk jaar worden duizenden mensen verplicht de strijd aan te gaan. Met de aankoop van een plantje kan jij hen helpen in hun strijd tegen kanker. Help je mee?

Meer informatie over de andere verkooppunten en -data vind je op de stedelijke website www.deinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...