Hi-tech The 90’s #Radiotequila

Op 27 september viert radio Tequila terug feest in de Brielpoort in Deinze. Er wordt terug gegrepen naar de concepten van de Hi-Tech Dance Night en de DJ-Dance Night. Vooral in de jaren ’90 waren dit evenementen die keer op keer een volle Brielpoort lokten.

Organisatoren Hi-tech The 90's van 27 september '14Foto: allround photoservice Kurt

De Hi-Tech Dance Night startte in 1989. Jaar na jaar boekten ze de beste dance-acts van het moment: Tragic Error (Tanzen), T99 (Anastacia), Plaza (Yoyo), Dinky Toys (My day will come), LA Style (James Brown is dead), BB Jerome and the Bang Gang (Shock Rock), Def Dames Dope (It’s OK, it’s all right), Good Shape (Take my love), Thunderball (Bonzaï channel 1), X-Session (On and on), 2 Fabiola (Lift U up), Paradisio (Bailando), Get Ready (Diep), Touch of Joy (Don’t give it up), Fiocco (Afflito), Alana Dante (Take me for a ride), Da Boy Tommy (Halloween), MacKenzie & Jessy (Innocence), DJ Peter Project (2 New-York), Belle Perez (Que viva la vida), Anton aus Tirol (Anton aus Tirol), Technotronic (Pump up the jam), Milk Inc (Walk on water), Lasgo (Something), KIA (Zaterdag), Kate Ryan (Désenchantée), Buscemi… eigenlijk te veel om op te noemen.

Kortom, alle grote namen traden op in de Brielpoort op uitnodiging van radio Tequila.

Affiche Hi-Tech Dance NightIn 1997 startten ze ook de DJ-Dance Night op. Geen optredens dit keer, maar wel DJ’s achter de draaitafels. In de DJ-wereld waren (en zijn) namen als Marco Bailey, MD, Jimmy Goldschmitz, Sven Lanvin, Peter Luts en Jan Vervloet beslist geen onbekenden.

Na jaren stilte organiseerden ze in 2012 een eerste Hi-Tech Dance Night REVIVAL Party ter gelegenheid van de 30e verjaardag van Radio Tequila. En dit jaar doen ze op dit elan verder met de “Hi-tech The 90’s” met als namen DJ Timo, Jan Vervloet, DJ Enzo en Phil Watts.

Kaarten te verkrijgen in voorverkoop aan 8 euro in ’t Bachtenaerke, Carpa, AD Delhaize, Bruno en Total Lion. Kaarten aan de deur kosten 10 euro.
VIP tickets zijn ook te verkrijgen, klik hier voor meer info.

Wie nog twijfelt, lees dit maar eens -> Phil Watts topper op Hi-Tech Dance Night in de #Brielpoort

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...