Deinze Cycling Tour 2014 op Dag van de Klant Smaakt

Dag van de Klant Smaakt + Deinze Cycling Tour 2014

Met trots stelt Unizo Deinze, de tweede editie van de Dag van de Klant Smaakt voor! Op zaterdag 27 september wordt iedereen verwacht op het Sint-Poppoplein.

Om 9u00 vertrekt de Deinze Cycling Tour, een rit van om en bij de 80km voor de geoefende wielrenner, en vanaf 11u00 kan u er terecht bij diverse lokale standhouders-horecazaken. Zij laten je graag proeven van diverse hapjes en drankjes. De toegang is gratis, voor gerechtjes en drankjes betaal je met fluogele jetons die op voorhand of ter plaatse worden verkocht, én uiteraard worden uitgedeeld bij diverse winkeliers als attentie op de Dag van de Klant.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...