Corrida van de Leievallei een succes #acdeinze

Wat een prachtige avond voor de loopwedstrijd de Corrida van de Leievallei, een zwoele avond was het met kans op regen maar de regengoden waren gunstig.

Met 249 deelnemers aan de start voor de 2 afstanden, de 6km stadsloop en de 12km de Corrida van de Leievallei was het best een drukke bedoening. Vele supporters stonden klaar om de lopers aan te moedigen. Door de vernieuwingswerken aan de atletiek piste moest het parcour aangepast worden. Start en finish waren aan de parking van de Brielmeersen aan het kanaal.

Corrida van de LeievalleiDe Winnaar van de Corrida van de Leiestreek Richie Azombo

De winnaar van de Corrida van de Leiestreek (12km) was Richie Azombo met een top tijd van 40 minuten 19 seconden, de 2de was Christophe De Ketelaere en de derde was Bart Verhaeghe
De winnaar van de Stadsloop (6km) was Daan Dhondt met een tijd van 20 minuten 1 seconde, de 2de was Ewout De Vrient en de derde was Stijn Vermeersch

De volledige uitslag kan je hier nalezen.

Een uitgebreid Facebook foto album kan je hier bekijken – tag je zelf! (296 foto’s!)

Veel truitjes van de 11km waren te zien tussen de lopers, er was een oproep van de organisatoren van de 11km van Deinze om het truitje van de 11km te dragen, in ruil werd een pintje  aangeboden. Er deed ook een BDP’er mee aan deze wedstrijd, rara wie vind hem in ons Facebook album. (Bekende Deinse politieker)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...