Moose op 11 oktober in de #brielpoort

Moose 2014

De kogel is door de kerk. Achter een succesvolle eerste editie van Moose vorig jaar hebben de Scouts van Deinze beslist dat een tweede editie zeker niet kan ontbreken. Vorig jaar mocht Moose zo een 3300 feestgangers ontvangen en dat dankzij de steengoede muziek, vlekkeloze organisatie en zotte, aangename sfeer.
Dit jaar bouwen ze op deze succesformule verder en steken ze nog een tandje bij waar nodig. Zo zal de tent en de Brielpoort op zijn grondvesten daveren wanneer hun dj’s de dance en Rock&Roll hits vlekkeloos aan elkaar naaien. De verantwoordelijke hier voor zijn onder andere Nadiem Shah, mr Noisy, Dj Enko en nog zo veel meer.

Nadiem Shah doet bij de meeste mensen toch een belletje rinkelen. Sinds 2003 één van de drijvende krachten achter de muziekredactie van Studio Brussel, koos als samensteller de muziek voor programma’s als De Maxx en Sound of Sam, en werkte mee aan Mish Mash. Verantwoordelijk voor De Maxx Long Player en het lanceren van een lange reeks dance hits. Hebben we ook al gezegd dat hij dit jaar een dag op Pukkelpop heeft afgesloten?

Moose is ook bekend voor zijn prachtige decoratie en leuke inrichting. Ze willen zich daar in ook een beetje onderscheiden van andere evenementen in de wijde omgeving. We kunnen al zeggen dat achter de schermen reeds serieus gewerkt wordt aan nieuwe dingen. Kortom een oerdegelijke fuif in een modern jasje waar zowel jong als iets ouder welkom is.

Tickets voor Moose koop je bij Den Inktpot (Dorpstraat, Astene), Delhaize (Gentstraat, Deinze) en alle leden van Scouts- en Gidsen Deinze. VIP + Dinner tickets zijn enkel online te koop. Het aantal tickets is beperkt. Meer info hier – http://moose.scoutingdeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...