Nieuw werkjaar Jong VLD Deinze

jong vld Deinze

Net als alle jeugdbewegingen startte ook Jong VLD Deinze met een nieuw werkjaar in september. De liberale jongerenbeweging heeft in het schooljaar 2014-2015 weer van alles in petto voor de Deinse jongeren. Naast de kladpapieractie  voor studenten in december, januari en juni werken de jongeren dit jaar rond veilig  fuiven en jongereninspraak. “Met de actie die we plannen in het najaar rond veilig  fuiven, willen we vooral jongeren bewust maken rond alcoholgebruik op feestjes en mobiliteit.” vertelt voorzitter Bart Vandekerckhove.

“Iets vroeger startten we reeds met een nieuwe maandelijkse activiteit  rond jongerenparticipatie. Elke eerste vrijdag van de maand houden we een zogenaamd ‘spreek-uur’, genaamd  “bij wijze van spreken” ” in een Deins Café.”, zegt Melissa Galle , “op onze facebookpagina laten we elke maand weten welk café we aandoen die maand en mensen mogen ons aanspreken met vragen en ideeën voor het beleid in Deinze. Occasioneel zullen  we ook gasten uitnodigen voor deze inspraakmomenten.”  “We staan ook klaar voor een gewone babbel over eender welk thema.” vult Juul Vandecasteele aan. De jongeren starten reeds op vrijdag  3 oktober met “bij wijze van spreken” bij Brasserie BrunO vanaf 19u30.  Jongeren (-35j) die graag lid willen worden van Jong VLD kunnen contact opnemen met [email protected]. Een lidkaart kost €5.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...