Pimp je fiets zoals deze hier, zo is naar schoolgaan een plezier!

VBS Zeveren pimp je fiets

Tijdens de week van de mobiliteit organiseerde het stadsbestuur van Deinze een knutsel- en tekenwedstrijd. De opdracht luidde als volgt: maak een klassikaal, leuk en creatief werk over de vraag “wat is voor jou de  leukste manier om je naar school te verplaatsen?”. Het 5de leerjaar van de Vrije Basisschool in Zeveren nam deel aan deze wedstrijd. Ze “pimpten” deze week vier fietsen. Want met een “gepimpte” fiets, is het veel leuker om naar school te gaan. Foto’s van onze prachtige fietsen kan je bekijken op onze website www.zevi.be/zeveren.

(tekst: juf Charlot De Graeve van het vijfde leerjaar – met dank aan Yve Steyaert)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...