Vernieuwde atletiekpiste klaar! #acdeinze

Een hele zomer lang heeft AC Deinze erop gewacht. Maar op vrijdag 10 oktober is het eindelijk zover, de vernieuwde atletiekpiste wordt officieel geopend !

Het begint reeds om 18.00 h. Dan zal niemand minder dan onze tienkamper Thomas Van Der Plaetsen samen met alle clubtrainers van AC Deinze – een ‘open training’ geven voor alle atleten, van benjamin tot master. Ook ouders, familie en vrienden zijn welkom. Om alles in goede banen te leiden vraagt AC Deinze wel dat iedereen reeds tien minuten voor het beginuur aanwezig is.

Atletiek piste

Rond half acht wordt de piste dan officieel ‘ingelopen’ onder begeleiding van Thomas, waarna het echte officiële gedeelte volgt met toespraken van de schepen van sport dhr. Norbert De Mey, de voorzitter mevr. Rita Van Kerrebroeck en de burgemeester dhr. Jan Vermeulen.

Tijdens de duur van de training staan een aantal verrassingen op het programma. En na afloop zijn er voor alle deelnemers gratis frietjes. Bovendien ontvangen de aangesloten atleten van hun trainers een gratis drankbonnetje. Vanaf 20.30 u. zal Beatpounce (formerly known as Brian) een DJ sessie geven, waarbij iedereen zijn of haar ‘dancing shoes’ kan aantrekken.

AC Deinze hoopt natuurlijk op jullie massale aanwezigheid. En AC Deinze is ervan overtuigd, dat de gloednieuwe infrastructuur een extra stimulans zal zijn voor de atleten om in de toekomst nog meer sportieve successen te boeken. Met Thomas naar Rio in 2016 als eerste grote doel!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...