Virtueel in AD Delhaize Deinze rondlopen

Wie kent Google streetview niet? Wie heeft al zijn eigen huis niet even opgezocht? Maar wist je dat sinds kort de AD Delhaize Deinze via streetview aan de binnenkant kan bezoeken en rondlopen? Er werd blijkbaar recent een Google Certified fotograaf aangesproken, hij nam de nodige foto’s op 24 posities.

De foto’s werden vermoedelijk genomen in mei 2014 op maandagvoormiddag toen de winkel nog niet open was voor het publiek. Er is was toen nog niks te merken van de wereldbeker voetbal die er kort na uitbarstte, de meest recente frigo’s centraal in de pasta/vis afdeling staan er reeds, er stond ook al een volledige pallet houtskool te wachten op de zomerse barbeque’s, enz…

Wil je op zoek gaan naar nog 360° foto’s te Deinze, dan kan dit via deze link: http://bit.ly/GoogleViewsDeinze

Denk je, tof, ik wil er ook online zetten? Dan kan dit heel eenvoudig, je hebt er enkel een Android of iOS smartphone voor nodig, en de bijhorende Google Sphere software.
Heb je zelf een 360° foto online gezet in Deinze, laat het ons gerust weten in de comments.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...