Open VLD Deinze organiseert democratisch eetfestijn in de Rekkelinge

Op zondag 30 november 2014 palmt Open VLD Deinze buurtcentrum De Rekkelinge in voor een democratisch eetfestijn. Op het menu staat kalkoenstoverij bereid met bruin bier en Tierenteynmosterd, groentjes en frietjes. Volwassenen betalen 15 euro, kinderen tot 12 jaar nemen deel voor 10 euro. “Met een springkasteel voor de allerjongsten wordt ons eetfestijn immers  het familiegebeuren bij uitstek dat weekend”, luidt het bij werkgroepleden Melissa Galle, Bart Vandekerckhove, Bruno Dhaenens, Wilfried De Graeve, Peter Van Maele, Annie Mervillie, Luc Moerman en Steven Van de Putte.

Eetfestijn OpenVLD

Schepenen Norbert De Mey en Bruno Dhaenens, provincieraadsvoorzitter Marc De Buck, gemeenteraadsvoorzitter Annie Mervillie, gemeenteraadsleden Yannic Demeyer, Denijs Van De Weghe en Steven Van de Putte, Vast Bureau – lid Peter De Maertelaere, en OCMW – raadsleden Tess Minnens en Rita Van Neste, geruggensteund door het voltallig VLD – bestuur, heten u van harte welkom op hun “eetfestijn van schepenen en mandatarissen” op zondag 30 november vanaf 11u30. Kaarten kunnen verkregen worden bij alle leden van het Open VLD – bestuur of via e-mail: [email protected] Men vindt de coördinaten van de bestuursleden op www.openvlddeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...