Unieke tentoonstelling tijdens Petegem Kermis

CurieusCurieus Deinze & Petegem organiseren in samenwerking met de vereniging Familiekunde Deinze een beklijvende en gratis te bezichtigen duotentoonstelling. Curieus pakt er uit met Herinner de Toekomst, een audiovisuele en interactieve expositie met uniek beeldmateriaal en pakkende getuigenissen over de sociale strijd in de 20ste eeuw. Familiekunde presenteert hun eigen lokale luik, over hoe Deinze de Grote Oorlog van ’14-‘18 heeft meegemaakt.

Beide tentoonstellingen zijn te bezichtigen van zaterdag 4 oktober van 14u tot 17u en op zondag 5 oktober van 10u tot 19u, in zaal Voor Ons Recht (Stationsstraat 4).

Inkom vrij.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...