Acht vrouwen bij Dorpstheater Astene

Een komische thriller van Robert Thomas
Acht vrouwen Dorpstheater Astetne
Marcel, een rijke zakenman en zijn vrouw Gaby bewonen een oud, afgelegen landhuis. Hun oudste dochter Suzon studeert in Engeland, de jongste Catherine is een lastige tiener. Huishoudster Chanel werkt al vijftien jaar bij de familie en dienstmeisje Louise is er pas. Tante Pierette, de zus van Marcel , heeft een verleden en is niet echt welkom in de familie. Door een sneeuwstorm zijn ze allen gedwongen om de tijd met elkaar door te brengen. Dat is een hele opgave, want de verstandhouding tussen de vrouwen  is zeker niet al te best.

Het hek gaat van de dam als de heer des huizes vermoord wordt teruggevonden in de slaapkamer. Iedereen wijst met een beschuldigende vinger naar elkaar . De politie bellen lukt niet; de lijn blijkt gesaboteerd. Iemand van het gezelschap moet de moord wel gepleegd hebben, want de waakhonden lieten zich niet horen… Bovendien kan niemand het domein verlaten. De hekkens zijn op slot. Elk van de aanwezigen blijkt wel een reden gehad te hebben om de misdaad te begaan en al snel ontstaat een paniekstemming waarin iedereen elkaar verdenkt…

Wie is in godsnaam de dader?

In een regie van Kathleen Verkeyn, regie-assistentie: Ophelie Creve. Spelen mee: Adelheid Van Doorne, Seline Lombaert, Alexandra Lobeira Caqueiro, Thérèse Leroy, Marleen Van Autryve, Eva Verschueren, Arlette Claeys, Leen De Vos

Voorstellingen op: Vrijdag 14 november en zaterdag 15 november, telkens om 20.00u. Vrijdag 21 november en zaterdag 22 november, telkens om 20.00u. Zondag 16 november, om 15.00u.
Waar: Zaal Ter Leie, Nieuwstraat 24, 9800 Astene (Deinze)
Kaarten: Kaarten kosten 8 Euro. Reserveren via fam. Verhoughstraete: 09/386.43.59

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...