Dubbel goud voor The Handles

De ideale voorbereiding voor Europese wedstrijd

The Handles Deinze

Het tweede wedstrijdweekend in een serie van 3 was een voltreffer. Op de Belgische minidemowedstrijd, een wedstrijd voor demoteams tot 6 personen, namen twee teams van The Handles deel. De teams werden beoordeeld door een dubbel jurypanel, een van gediplomeerde juryleden in ropeskipping en een panel bestaande uit leken met weinig tot geen kennis van de sport en de demo dus gewoon tot zich mag laten komen.
Het eerste team, Team Blow met Hanne Van Looveren, Flore Van Maldgehem, Jodi Devolder, Jef Vandecasteele, Henri Boone en Lowie Bouvijn begon als favoriet aan de wedstrijd na de gouden en zilveren plak vorig jaar. De favorietenrol had echter geen invloed op hun prestatie. Ze sprongen met bravoure en dat bekoorde zowel de kenners als de leken. Ze stonden dan ook meer dan verdiend twee maal op het hoogste schavotje. Ze vertrekken donderdag 27 november met vertrouwen naar de Internationale show contest in Graz, Oostenrijk om daar hopelijk ook iedereen omver te blazen.

Het tweede team van The Handles sprong onder de naam Team Bass. Het gelegenheidsteam met Liese Bouvijn, Elke Verhasselt; Floor Degraeve, Brenda Van Hoye, Tim Vandewalle en Mathias De Jans bracht hun nieuwe choreografie ook meer dan behoorlijk naar voor. Beide jurypanels beloonden hun mooie prestatie met een bronzen medaille.

Met 2x goud en 2x brons een meer dan geslaagde competitie. De skippers kunnen met vertrouwen volop aan de voorbereidingen voor de teamkampioenschappen verder trainen. Na een hopelijk geslaagde Internationale show contest in Oostenrijk natuurlijk.

They can handle it!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...