Luc Van Looy op bezoek in het W.Z.C. Sint – Jozef te Petegem Deinze

Luc Van Looy

Op zondag 23 november kwam Mgr. Luc Van Looy naar het W.Z.C. Sint – Jozef te Petegem Deinze. In een bomvolle kapel droeg hij samen met E.H. Daniel De Backer de eucharistie op. Tevens werden de kruisjes gezegend die de kamers van de nieuwe vleugel kregen. Als Christelijke instelling staat het W.Z.C. open voor iedere overtuiging en weten zij zich te verenigen met iedereen; welke overtuiging of gedachte ook. Toch wil het W.Z.C. zich verder blijven engageren en met hun Christelijke visie hun waarden meegeven aan iedereen die bij hen komt wonen. Voor directeur Johan Van Maldegem en Pastoraal Animator Geert Ballegeer is het heel belangrijk de Christelijke waarden steeds hoog te blijven plaatsen. Zij waren dan ook heel blij met de grote opkomst van hun personeelsleden en de vele vrijwilligers die de instelling heeft. Na de plechtige Eucharistie nam de Bisschop ruim de tijd om iedereen op de verschillende afdelingen een bezoekje te brengen en de senioren van het huis te trakteren met zijn muzikaal talent.

Op zijn accordeon en met heel wat meezingertjes bracht hij er de ambiance in om de senioren een onvergetelijke dag te bezorgen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...