Nieuw hip koffie en eethuis Donza in Oude Brugsepoort

Een nieuw hip eet en koffiehuis in Deinze? Onze aandacht was er vlug! We besloten maandagmiddag een bezoekje te brengen aan deze nu al hippe zaak! Onze nieuwsgierige neuzen gingen voor de lunch.

Lien van Steenkiste en Stefaan Staelens hebben reeds een verleden met een brasserie in Nevele, dus voor hen is het toch een nieuwe uitdaging, maar zeker niet het onbekende.
Toen we er binnenstapten, werden we aangenaam verrast door sfeer, heel veel spullen zijn zaken welk uit de kringwinkel komen. Tafeltjes met verschillende stoelen, leuke decoratie elementen, … een leuke plek om van een lunch te genieten.

We lieten ons oog vallen op de gerechten die voorgesteld werden, en onze bestelling konden we meteen doorgeven aan de kassa.

De zaak zat er maandagmiddag op de openingsdag vol, maar we werden vlot bediend. De 2 porties waren voldoende en smaakvol.
Nadien kozen we nog een heerlijke koffie, met bijhorend een zelf gemaakt koekje.

Onze rekening stond op 39€ voor 2 personen, en we vonden dit een correcte prijs. En we registreerden meteen ons bezoek op de digitale klantenkaart van Qustomer. Een handig systeem die ondertussen bij een aantal handelszaken in Deinze in gebruik is.

We namen tussendoor nog enkele foto’s zodat ook onze online bezoekers alvast kunnen mee proeven van de inkleding. Meer foto’s zijn te vinden in ons Facebook album.

Succes gewenst aan Donza! Mensen die langs gaan en selfies nemen gebruik #deinze dan kunnen we ook meegenieten!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...