Sinterklaas op het Sint Poppoplein in Deinze

Deze namiddag kwam de Sint aan op het Sint-Poppoplein van Deinze, zoals andere jaren kwam hij met zijn boot van Astene Sas naar het centrum van Deinze afgezakt. Deze voormiddag had hij reeds de kindjes in De Ceder ontvangen. Vele kindjes hadden mooie tekeningen gemaakt om aan de Sint te overhandigen, na zijn aankomst en verwelkoming op het podium van het Sint Poppoplein ging hij verder naar de Brielpoort waar de show verder ging.

Onze reporter voor 1 dag Lieven Gekiere bezorgde ons dit beeldverslag. Bekijk de rest van de foto’s in dit fotoalbum.

Jij wilt ook reporter zijn voor 1 dag? Laat het ons weten! [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...