#uitslag Veldloop #ACDeinze

Veerle Van Linden (seniors dames), Ward Van Der Kelen (seniors heren) en 1554 andere atleten tekenden dit jaar present voor onze 18de veldloop Grote Prijs Stad Deinze. Opnieuw werd de kaap van 1500 deelnemers vlot gehaald ! Met dank aan alle deelnemers en alle vrijwillige medewerkers.

Matteo Vercruysse (2de benjamins 2007), Senne Claeys (3de benjamins 2006), Gerben De Paermentier (3de miniemen 2003) en Nicole Buytaert (winnares masters dames) zorgden voor de podiumplaatsen voor onze club.

>>> Bekijk de uitslagen hier

Een uitgebreid verslag en schitterende foto’s van deze hoogdag van het regionale veldlopen volgen eerstdaags. Hierbij zijn alle leden van Oost-Vlaamse clubs al uitgenodigd voor het provinciale kampioenschap dat op dezelfde omloop zal plaatsvinden op zaterdag 31 januari 2015.

Proud of my cousin #athletics #veldcross #deinze #winner #talent #talentisagiftsuccessiswhatyouworkfor

Een foto die is geplaatst door LiesbethVdGucht (@liesbethvdg) op

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...