2014 was … een fantastisch jaar!

We zien onze regio groeien en bloeien, veel toffe zaken zijn erbij gekomen, grote en kleine, mooie en hippe… maar vooral veel toffe mensen zijn er bij gekomen. We hebben er veel online maar ook offline leren kennen, iedereen gaf ons het warme gevoel dat Deinze leeft. Iedereen denkt nu reeds aan de nieuwe voornemens voor het nieuwe jaar. #11kmvandeinze kan voor velen een motivatie zijn, terug stoppen met roken zal ook wel ergens op een lijstje staan, maar voor ons is onze regio nog steeds onze passie.

schaap-maaigemdijk

Na bijna 3000 berichten op deze website, na het behalen van meer dan 3000 volgers samen op twitter en Facebook en dagelijks een gemiddeld van 800 unieke bezoekers zijn we klaar voor het nieuwe jaar!

Breng Deinze in beeld gebruik de hashtag #deinze en laat iedereen meegenieten van de positieve zaken in je stad! Toon dat Deinze leeft, ’s morgens ’s avonds de klok rond, maak van je stad iets positiefs! Verbaas ons met jullie ontdekkingen in onze regio.

Wij, inwoners maken de stad! Hop naar een prachtig 2015!
Een prachtig 2015 gewenst van ons allemaal!

(Hashtag #deinze kan gebruikt worden in twitter, instagram en Facebook)
Volg ons op Twitter – Facebook – Instagram – Google Plus – Youtube

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...