Gratis kerstconcert in kapel Sint-Vincentius Deinze op 17 december

Op woensdag 17 december, 19 u. vindt een gratis kerstconcert plaats in de kapel van Sint-Vincentius Deinze, georganiseerd door de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans. Het kerstconcert wordt gebracht door 100 leerlingen van de richting muziek, samen met de leerlingen uit de klas orgel.

kerstconcert sint Vincentius Deinze

Samen musiceren en samen zingen is plezierig, leerzaam en verrijkend. Het is een onmisbare bouwsteen in elke muziekopleiding. Samen zingen krijgt daarom meer ruimte in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans dan voorheen. Een groot aantal van de leerlingen muziek zingt vanaf dit jaar samen in grotere koorgroepen. Geen sinecure voor de organisatie en de leerkrachten, maar een feest voor de zangers!

Op woensdag 17 december 2014 zetten enkele van deze koorgroepen om 19 u. de stap naar het grote podium. Onder leiding van Gudrun Backeland en Charline Speckstadt geven niet minder dan 100 leerlingen hun eerste concert. Ook de leerlingen uit de klas orgel van Pieter Lambert betreden het podium. Zij brengen samen een sfeervol en verrassend kerstconcert in de kapel van Sint-Vincentius (Meulenstraat Deinze). De toegang is gratis.

Info: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans
Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze, 09 381 69 40
[email protected]
www.muziekacademiedeinze.be – http://www.facebook.com/samwd.deinze

Dit vind je misschien ook leuk...