Kerstmarkt Deinze een topper!

Wie er niet bij was kan het niet weten, maar diegene die er bij waren op de eerste avond van de kerstmarkt zullen het geweten hebben. Een sfeervolle kerstmarkt met veel volk. De kerstmarkt werd reeds in de namiddag om 16u “officieel” geopend. Ook in de namiddag werd het oliebollen kraam van Booghs gehuldigd, reeds 56 jaar zijn ze aanwezig op verschillende markten en kermissen in Deinze, we zagen nu ook weer dat oliebollen nog steeds in trek zijn bij de Deinzenaren.

kerstmarkt Deinze 2014

s’Avonds rond 18u was het koppen lopen vooral de vuurkorven en drankkraampjes hadden veel aantrok. Maar onze aandacht ging naar het optreden van ‘Les amis de charles’ onder de stadshal, een leuke meiden zanggroep met veel dames uit de Deinse regio, we zagen veel stralende gezichten in het publiek, een teken dat het door het publiek gesmaakt werd.

Vandaag kan je nog terecht op de kerstmarkt van 14u tot 21u om de 40 kraampjes te bezoeken op zoek naar een ideaal kerstgeschenk. Of je kan je laten verleiden door de vele culinaire kraampjes.

De ijspiste en kermisattracties waren druk bezet, Winterpret aan de Leie wordt gesmaakt!

Bekijk ons aangevulde Facebook album hier

Meer info over Winterpret aan de leie hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...