Voor het derde jaar op rij 100-dagen bus voor de Deinse zesdejaars

Na het succes in 2013 en 2014, legt de Deinse jongerenvereniging BONGD opnieuw een bus in tussen Gent en Deinze om de feestende jeugd op de vooravond van 100 dagen veilig thuis te brengen.


Op 13 februari is het opnieuw zo ver: de 6de jaarstudenten vieren hun laatste 100 dagen op de middelbare school. Traditiegetrouw trekken vele Deinse laatstejaars op de avond voor 100 dagen (12 februari)  naar de ‘Overpoort’(straat) in Gent om letterlijk hun eerste stappen in het studentenleven te zetten. Ook de organisatoren van dit initiatief hebben dit jaren geleden gedaan. Jammer genoeg bestond er toen geen 100-dagen bus en moesten zij noodgedwongen de nacht ‘doorsteken’ aangezien de eerste trein naar Deinze pas rond half 6 vertrekt.  Dit ging ten koste van hun plezier op de dag zelf omdat de energie het liet afweten na zo’n nachtje fuiven. Daarom wil BONGD vzw  voor de 3e maal een bus inleggen tussen de Overpoortstraat in Gent en Deinze.

Onder het motto van ‘veilig feesten’, moedigt BONGD de laatstejaars aan om op een degelijk uur de bus te nemen naar Deinze, daarenboven wil BONGD hen ook stimuleren om ‘s avonds op 13 februari naar Check Point te gaan, de fuif van de jeugdraad.
Praktisch: de bus vertrekt stipt om 3u aan de Overpoortstraat in Gent. BONGD vraagt €4,5 per persoon en inschrijven is verplicht via [email protected] (vermelden van naam + GSM nummer). Alle busgangers krijgen een smsje een halfuurtje op voorhand om hen aan de bus te herinneren. Graag willen wij vragen aan de deelnemers gepast geld mee te brengen.

Delen op: