OCMW Deinze huldigt verdienstelijke gepensioneerden

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het OCMW Deinze op donderdag 8 januari 2015 werden vijf verdienstelijke OCMW-personeelsleden gehuldigd. Voorzitter Conny De Spiegelaere sprak de hulderede uit naar aanleiding van hun pensionering. De vijf “musketiers van de spons en de dweil”, zoals ze ludiek werden voorgesteld, mochten een geschenk ontvangen uit handen van de secretaris en de financieel beheerder van het OCMW Deinze. Olga Cocquyt, Rosette Coudenijs en Sonia Van De Sompel werkten jarenlang in de poetsdienst aan huis. Het Onze-Lieve-Vrouw woonzorgcentrum (Karel Picquélaan) nam afscheid van Rita Cras en Anne-Marie Beernaert.

DSC_0673 OCMW Deinze huldigt verdienstelijke gepensioneerden Deinze
Op de foto in bijlage VLNR:
Rita Cras, Marc Van Praet (OCMW-secretaris), Olga Cocquyt, Anne-Marie Beernaert, Carl Maebe (financieel beheerder OCMW) Conny De Spiegelaere (OCMW-voorzitter), Rosette Coudenijs en Sonia Van De Sompel.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...