Tweede editie ‘Luister in het Duister’ met DéCéDé en Deinse stadsdichter

Ter gelegenheid van Gedichtendag kan je op donderdag 29 januari gratis ‘Luister in het Duister’ meevolgen, een avondwandeling door Deinze met woord en muziek. Poëzie wordt gebracht door DéCéDé, het DichtersConvent Deinze. Muziek en zang worden verzorgd door leerlingen van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans. Er wordt van start gegaan om 19.30 u. aan de Brielpoort.

DSC_0288_kerk_Deinze_kerst_2012_kl

De nationale poëzieweek vindt dit jaar plaats van donderdag 29 januari tot woensdag 4 februari en heeft als thema ‘met zingen is de liefde begonnen’. Stadsdichter Luc C. Martens laat deze week niet onopgemerkt voorbijgaan in Deinze. Ter gelegenheid van de Gedichtendag op donderdag 29 januari is er een tweede editie van ‘Luister in het Duister’, een avondwandeling door Deinze met woord en muziek.

Wandelend in het winterdonker langs onverwachte wegjes en stegen, onvermoede paden en plekjes in het centrum van Deinze, kan je luisteren naar poëzie en muziek. Poëzie wordt gebracht door de leden van DéCéDé, het DichtersConvent Deinze. Muziek en zang worden verzorgd door leerlingen van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans. De wandeling start om 19.30 u. aan de Brielpoort, duurt ongeveer anderhalf uur en eindigt met een poëtisch en muzikaal slotevenement.

Wanneer? Donderdag 29 januari 2015 om 19.30 u.
Waar? Start aan Brielpoort, Lucien Matthyslaan 9, Deinze
Deelname? Gratis en zonder reservatie

Info: Dienst cultuur en evenementen
Gentpoortstraat 1, 9800 Deinze, Tel. 09 381 95 10
[email protected]
www.deinze.be/stadsdichter

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...