Startactiviteit nieuwe afdeling Natuurpunt Deinze Zulte

Zondag 25 januari 2015 is een bijzondere dag voor de natuurliefhebbers in Deinze en Zulte. Op die dag vindt immers de startactiviteit plaats van de nagelnieuwe afdeling van Natuurpunt, namelijk Natuurpunt Deinze Zulte!

Natuurpunt DeinzePlus lid 500

Het eerste werkingsjaar van deze nieuwe afdeling wordt ingezet met een wandeling in de natuurpracht van Machelen. Het startschot van deze wandeling wordt gegeven om 14u aan de Guldepoort in Dorpsstraat 46 te Machelen. Eén van de wandeltochten is in het bijzonder afgestemd op gezinnen met jonge kinderen.
Na de wandeling (vanaf 16u) wordt jong en oud in de watten gelegd door de nieuwe afdeling met gratis natuurpuntpannenkoeken en warme chocolademelk. Het zijn échte natuurpuntpannenkoeken want vers gemaakt door vrijwilligers en sympathisanten van Natuurpunt Deinze Zulte! De voorzitter geeft een woordje uitleg over de nieuwe afdeling en onthult reeds een tipje van de sluier over de diverse activiteiten die ingepland staan op de kalender van uw lokale Natuurpuntafdeling.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...