Tweedehandsbeurs voor baby- en kindermateriaal belooft nu al succes te worden!

Op zondag 1 februari gaat de tweedehandsbeurs voor baby- en kindermateriaal door.

VIVA_SVV_tweedehandsbeurs_2

Annick Verstraete: Wij kunnen nu reeds bevestigen dat er veel kwalitatief materiaal zal aangeboden worden. Kwaliteit en kleinschaligheid blijven de troeven van onze beurs. Wie op zoek is naar fietsen, kinderwagens, bedjes, speelgoed, kledij,…is op 1 februari in de Middenschool Peter Benoit zeker op het juiste adres. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om de organisatie vlot te laten verlopen.”

De beurs opent om 13u en loopt tot 16u. In de eetzaal wordt kledij verkocht , in de polyvalente zaal wordt speelgoed en meubilair aangeboden. Parkeren kan op de parking Schutterijstraat (tegenover het ziekenhuis), waar ook de inkom van de beurs voorzien is.

Ieder jaar kunnen de bestuursleden van Viva-SVV en hun talrijke vrijwillige medewerkers terugblikken op tevreden kopers en verkopers. Zij zijn dan ook verheugd om deze beurs opnieuw te kunnen organiseren. Hiermee willen zij een dienst verlenen aan de gezinnen in en rond Deinze. Babymateriaal is duur en na gebruik dikwijls nog in goede staat. Kopen op een tweedehandsbeurs is dan ook niet alleen voordelig maar bovendien is het ecologisch verantwoord.

Iedereen is van harte welkom op zondag 1 februari, Middenschool Peter Benoit, Peter Benoitlaan 10, 9800 Deinze.

Heb je nog kwalitatief materiaal dat je te koop wenst aan te bieden, informeer dan snel om in te schrijven.

Meer informatie: [email protected] of Micheline Dirix 09/386.98.76 of 0472 97 99 40

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...