Eetfestijn RSC The Handles Roppeskipping

Na jaarlijkse gewoonte organiseren RSC The Handels Roppeskipping hun eetfestijn terug in de Brielpoort. Op zondag 8 februari vanaf 11u30 is iedereen welkom om te genieten van een lekker hapje, natuurlijk ook vergezeld van een lekker drankje.

Eetfestijn RSC The Handles Roppeskipping

Voor de volwassenen is er keuze uit Côte à l’os aan 18 euro per persoon, Zalm aan 17 euro per persoon en Ardeens gebraad aan 13 euro per persoon, Menu (inclusief aperitief). Voor de kinderen (-12 jaar) is er keuzen tussen Balletjes in tomatensaus aan 7 euro per persoon en Frikandel aan 7 euro per persoon.

Lekker eten gecombineerd met leuke demo’s van al skippers van The Handles. De skippers zijn reeds druk bezig met de demootjes in te oefenen en kijken er naar uit om voor jullie te springen. They can Handle it!! Hopelijk tot binnenkort… Inschrijven kan via de website: www.thehandles.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...