Eddy volgt Eddy op voor GroenRood in Deinse OCMW-raad

Eddy volgt Eddy op voor GroenRood in Deinse OCMW-raad

Eddy Donné ( links ) vervangt vanaf februari 2015 Eddy De Winter ( rechts ) in de Deinse OCMW-raad.

Er zijn tal van overeenkomsten tussen beide Eddy ’s. Niet alleen hebben ze dezelfde voornaam, maar professioneel werken ze beiden als preventieadviseur.
Tevens zijn ze lid van de Fietsersbond, Natuurpunt Deinze Zulte en het Milieufront Omer Wattez. Via hun engagement in de Fair Trade trekkersgroep hielpen ze , samen met vele anderen , de stad Deinze met het behalen van het label Fair Trade Gemeente.

Ze ondersteunden ook vele acties van het Samenwerkingsverband Stadsbos Deinze en ze maken samen ook deel uit van de milieuraad. Recent hielpen ze mee met de ontwikkeling van een nieuwe Eco-cyclo – fietsroute. Ze hebben al heel wat kilometers op de politieke teller staan. Zo is Eddy De Winter bijna 14 jaar OCMW-raadslid, waarvan ruim 8 jaar in het Vast Bureau. Hij zal ook vanaf 22 januari naar de gemeenteraad verhuizen. Eddy Donné is voorzitter van de Deinse afdeling van Groen en volgt vanuit deze functie al heel lang de lokale politiek. Hij is ook een zeer actief lid van de verkeerscommissie.

Eddy De Winter is er zeker van dat zijn vriend Eddy Donné zijn taak als OCMW-raadslid heel plichtsgetrouw zal uitoefenen. Constructief maar toch heel kritisch, zoals het verwacht wordt van de oppositie.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...