Samen Sterker: bespaar op je stookoliefactuur!

Curieus Deinze organiseert vanaf dit jaar haar stookolieacties in samenwerking met de coöperatieve “Samen Sterker Oost-Vlaanderen”.

Curieus stookolie

Ann Gunst, coördinator van de stookolieactie van curieus Deinze: “Het concept blijft hetzelfde: hoe meer mensen er inschrijven, hoe scherper de prijs. Door al de bestellingen te bundelen krijgt iedereen de stookolie aan een interessante prijs. De prijs van de stookolie is voor iedereen dezelfde ongeacht het aantal liters die men bestelt, met een minimum van 500 liter”.

“Door de samenwerking met Samen Sterker Oost-Vlaanderen kunnen we de actie nu driemaal in het jaar laten doorgaan”, zegt Edelbert Masschelein. “De aankopen vinden plaatsen in februari, mei en in oktober. Op die manier kan de consument zijn aankoop nog meer spreiden”.

De coöperatieve “Samen Sterker Oost-Vlaanderen”, waar sp.a Deinze en Curieus Deinze en Petegem mee instapten, organiseren nog tal van andere groepsaankopen.  Willy Bekaert:  “Brandhout, condensatieketels, spouwmuurisolatie en fietsen zijn enkele van de groepsaankopen die op dit moment lopende zijn. U vindt nog veel meer informatie op de website van Samen Sterker (www.samensterker.be/oost-vlaanderen) . Door mee te doen aan een groepsaankoop kun je heel wat besparen op je factuur!”.

Heeft u interesse om mee te doen aan de stookolieactie  of wilt u graag wat meer informatie? Neem dan contact op via de rode telefoon  0496/17 83 58 of via [email protected]. Inschrijven kan ook via http://www.samensterker.be/oost-vlaanderen/actie/mazout-februari-2015/

Inschrijven kan tot 2 februari 2015, de veiling gebeurt op 4 februari 2015.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...