5e Fielmkwies van Cultuurschok

FielmkwiesHeeft de filmgeschiedenis voor jou geen geheimen? Herken je iedere acteur of actrice in een oogopslag? Beschouw je jezelf als een kenner van filmmuziek?

Wel bewijs het dan en schrijf je in met je vrienden voor de 5e Fielmkwies van Cultuurschok. Wij garanderen je een leuke avond vol plezante fragmenten en herkenbare klassiekers. Gaande van een gore Slasher tot een prettig gestoorde Screwball Comedy, alles komt aan de beurt!

Dit alles zal plaatsvinden in Zaal Ter Wilgen in Deinze. De deuren gaan open vanaf 19u15, de quiz start stipt om 20u. Voor een prijs van 16 euro per ploeg (max. 4 deelnemers/ploeg) mag je je filmkennis komen etaleren. Natuurlijk wordt voor elke deelnemer een prijs voorzien!!!

Meer info hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...