Souplex Afterwork party II

Na een succesvolle eerste editie kon een tweede Afterwork party niet lang uitblijven. Het concept blijft grotendeels behouden met een paar kleine wijzigingen.

De tweede editie gaat door op donderdag 5 maart vanaf 18u tot 01u, laat het ons de “Aprés-ski edition” noemen. Je kan terug gezellig bijpraten onder collega’s of vrienden en genieten van een heerlijk pastabuffet. De  VESPA-bar van Very Food is opnieuw van de partij en serveert deze keer drie nieuwe pasta’s.

Souplex Afterwork party 2

Reserveren hiervoor is verplicht! Je kan alleen of met vrienden reserveren. Vanaf 4 personen krijg je een privé “statafel” een factuur kan ook voorzien worden. Een reservatieformulier vind je op de website van Souplex of via hun facebook pagina.

Om 20u30 steken DJ’s Vince & Chris het vuur aan de lont en kunnen de beentjes los gegooid worden. Vanaf 20u30 is iedereen welkom zonder reservatie, de inkom is gratis! Om 01u worden de deuren gesloten.

Tafel voor 4 personen reserveren: 80euro, inclusief 4x pastabuffet, 1 x tapasbord en 1 fles Prosecco of 3 flessen Omer. Je kan ook per persoon reserveren, maar dan enkel voor het pastabuffet (10euro pp).

Reservatieformulier kan je terug vinden via www.souplex.be of facebook.com/souplexdeinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...