Derde editie Check Point fuif in de Brielpoort

De stedelijke jeugddienst en de jeugdraad van Deinze organiseren op vrijdag 13 februari 2015 de derde editie van de fuif Check Point, vanaf 22 u. in de Brielpoort. Vooraf vindt een VIP preparty plaats voor alle laatstejaars uit Deinze en de laatstejaars van vijf jaar geleden. DJ’s van dienst zijn dit jaar JNS, Tête A Tête, Beat@Brown en Dirk Stoops.

CheckPoint 2015

VIP-behandeling voor laatstejaars
Vrijdag de dertiende, een ongeluksdag? Niet voor de laatstejaars in Deinze! Tussen 20 u. en 22 u. worden ze ter gelegenheid van hun 100-dagenviering speciaal in de watten gelegd: Ze worden samen met sponsors, leerkrachten, schooldirecties en andere prominenten uitgenodigd op de VIP preparty in de Brielpoort, waar ze kunnen genieten van een gratis drankje en diverse lekkere hapjes. Alle laatstejaars ontvangen via de school een persoonlijke uitnodiging geldig als toegangsticket voor deze preparty. Check Point maakt er ook een gewoonte van om alle laatstejaars van 5 jaar geleden uit te nodigen en zo voor een ‘superreünie’ te zorgen. Alle Deinse 23- jarigen mogen een uitnodiging, geldig als toegangsticket voor deze VIP Preparty, in de bus verwachten.

Programma
Vanaf 22 u. gaan de deuren van Check Point open voor het grote publiek. De organisatoren bieden een fantastisch muziek- en lichtspektakel en een super sfeer aan. Dj’s van dienst dit jaar zijn JNS (preparty), Tête A Tête, Beat@Brown en Dirk Stoops. Er wordt een eetkraam op de parking van de Brielpoort voorzien voor de late honger.

Kaarten voor Check Point kan je kopen bij de stedelijke jeugddienst (Mouterijdreef 22), JC Brieljant (Mouterijdreef 20), Croissy Deinze (Gentstraat 10) en herberg De Avonden (Posthoornstraat 41 in Zulte). De kaarten kosten € 5 in voorverkoop en € 7 aan de deur.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...